Graszoden per m²

Graszoden per m²

€ 3,90

incl. btw, plus verzending

Beschrijving


Prijzen vanaf 01-01-2023


Allereerst bedankt voor uw aanvraag met betrekking tot de graszoden.


De Firma Claessen Stone + Garden, levert 1 soort gras wat tussen sier en speelgazon inzit. Dit gras bestaat uit meerdere geselecteerde graszaden. Deze graszaden worden elk jaar samengesteld uit de beste soorten waardoor er (nagenoeg) een constante kwaliteit gewaarborgd blijft.


In het seizoen zal het gras in Noord- en Midden-Limburg op Maandag, Dinsdag, Woensdag en Donderdag worden uitgereden. Raadzaam is om dit minimaal 1 dag van tevoren voor 19:00u te bestellen. Omdat gras een levend product is, dient dit binnen maximaal 2 dagen verwerkt te worden. Het is dus niet raadzaam om het te lang van te voren te laten leveren.


Het leveren van de graszoden is mogelijk vanaf 20 m² en kost geleverd op adres € 3,90per m²

Graszoden hebben een beperkte houdbaarheid en zijn daarom alleen op bestelling leverbaar of af te halen.
Bovenstaande prijzen zijn inclusief 9% BTW.


Over het algemeen zal het gras in de middag worden geleverd. Dit omdat ’s ochtends de bestellingen worden verzameld en dan direct van het land worden gehaald. Zodra deze bestellingen klaar zijn om te laden, wordt er gekeken naar een zo economisch mogelijke route. Dit betekent dat er geen exacte levertijd kan worden afgesproken. Er wordt geleverd tussen 13:00 en 18:00 uur.


De leveringen vinden plaats met een trekker-oplegger die 18 meter lang is. Het gras wordt naast deze vrachtwagen gelost.

Bij de levering van het gras kan het zijn dat er een pallet 120x120cm achter wordt gelaten. Hierover wordt €9,-statiegeld berekend. Dit bedrag wordt gecrediteerd wanneer de pallet (in goede staat) retour wordt gebracht in Grubbenvorst. Mocht u willen dat de pallet(s) bij u word(en) opgehaald, dan is dit mogelijk tegen een vergoeding van € 4,-.


Belangrijke punten:

· Leveringen gras (in het seizoen) op Maandag, Dinsdag, Woensdag en Donderdag.

· Onder de 20m²: kunnen worden opgehaald op afspraak op Brandakkersweg 2 in Grubbenvorst. Let op: bestellingen onder de 20m² moeten door ons gecombineerd worden met een andere bestelling graszoden. Het is dus niet mogelijk om van tevoren een afleverdatum af te spreken.

· Vanaf +/- 25 graden Celsius zal er gekoeld gras worden gereden die €0,36 per m² duurder is.

· Afmeting graszoden +/- 250x40cm en komt overeen met 1m²

· Mochten er pallets worden geleverd (meestal vanaf 30 m²) dan graag bij de bestelling al aangeven of deze retour worden gebracht in Grubbenvorst of dat wij deze moeten ophalen tegen een vergoeding van € 4,-

· Bestellingen uitsluitend per mail naar info@maakjeeigentuin.nl. Vermeld hierin de gewenste hoeveelheid (m²), leverdatum, afleveradres, uw naam en (mobiel) telefoonnummer en het e-mailadres voor de factuur.