De webshop is onderverdeeld in een aantal hoofdcategorieën, die ook weer onderverdeeld zijn in een aantal subcategorieën.

Materialen aanleg is onderverdeeld in:

- Bestrating:

Hier vindt u tal van artikelen die u nodig heeft bij het aanleggen van diverse soorten bestrating. Voor stenen, tegels etc. verwijzen we u door naar onze samenwerkende partner Claessen Stone + Garden (verdere info kunt u vinden onder het kopje Samenwerkende partners).

- Grasveld:

Hier vindt u uitleg over het maken en onderhouden van uw eigen grasveld en de daarbij benodigde materialen en/of gereedschappen.

- Overig:

Hier vindt u diverse artikelen die u nodig heeft voor verschillende tuinwerkzaamheden, zoals het maken van bloemborders etc.

Voor de mogelijkheden voor schuttingsmaterialen verwijzen we u door naar Tuintoko (GSB Verhoeven) in Venray (verdere info kunt u vinden onder het kopje Samenwerkende partners).

Tuinonderhoud

Hier vindt u tal van artikelen voor het onderhouden van uw tuin.

PVC en overige materialen

Artikelen vermeld op de website zijn altijd voorradig. Iets nodig wat niet op de site vermeld staat? Stuur een mail naar: info@maakjeeigentuin.nl en er wordt contact met u opgenomen op werkdagen tussen 17:30 en 19:00 over de mogelijkheden.

32mm | 40mm | 50mm | 80mm | zink | lijngoot

Cortenstaal

Bekijk wat uw mogelijkheden zijn voor producten van Cortenstaal.

Planten

De planten die vermeld worden op deze site zijn slechts enkele voorbeelden van wat er te bestellen is.

Voor planten geldt: voor maandag 18:00 besteld, wordt op vrijdag tussen 15:00 en 17:00 gratis op adres bezorgd (service geldt alleen voor Grubbenvorst)

Heeft u graag een plant die niet op deze site vermeld wordt? Stuur een mail naar info@maakjeeigentuin.nl en u ontvangt zo spoedig mogelijk een bericht terug met de prijs en levertijd voor de desbetreffende plant.

Gereedschappen en pakketten

Hier vindt u tal van gereedschappen en/of pakketten die u kunt huren voor uw tuinklus.

Webshop